Supa crema de dovlecei cu lapte, 200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, Sare, 2-3 linguri lapte , Supe de legume, Supe si ciorbe, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Supa crema de dovlecei cu lapte
Vizualizari: 221







Ingrediente
Grad dificultate: medie
200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, sare, 2-3 linguri lapte
Mod de preparare
Timp de preparare: 1 ora
Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sint fierti, li se adauga faina amestecata cu laptele si citeva linguri de zeama in care a fiert morcovul. Se lasa sa dea impreuna citeva clocote, se ia de pe foc si se paseaza.
Servire
Se serveste cu crutoane si unt crud; sarea se adauga la masa
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele