Crema de mazare, 1 litru apa, 200 gr. mazare boabe, 200 gr. cartofi, 100 gr. morcov, 100 gr. radacini de patrunjel, O ceapa mica, 10 gr. margarina, Marar, Supe de legume, Supe si ciorbe, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Crema de mazare
Vizualizari: 293







Ingrediente
Grad dificultate: medie
1 litru apa, 200 gr. mazare boabe, 200 gr. cartofi, 100 gr. morcov, 100 gr. radacini de patrunjel, o ceapa mica, 10 gr. margarina, marar
Mod de preparare
Timp de preparare: 1 ora
Se fierb bine legumele introduse in apa in clocot. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita, piureul obtinut amestecindu-se cu lichidul in care au fiert legumele. Se adauga mararul si margarina, dupa ce supa a fost luata de pe foc.
Servire
Ca toate cremele-supa, si aceasta se poate servi cu adaos de lapte si crutoane de piine
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele