Salata cu piept de pui si legume mexicane, 1 piept de pasare mare, 400 gr. amestec de legume mexicane (se gasesc in comert in conserve sau congelate in pungi), 150/200 gr. paste fainoase in forma de spirala, Maioneza cu iaurt, O cepa, Sare, Unt, Optional, Piper si alune; pentru ornat: felii de portocala si lamiie, Salate din carne de pasare, Salate, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Salata cu piept de pui si legume mexicane
Vizualizari: 595







Ingrediente
Grad dificultate: redusa
1 piept de pasare mare, 400 gr. amestec de legume mexicane (se gasesc in comert in conserve sau congelate in pungi), 150/200 gr. paste fainoase in forma de spirala, maioneza cu iaurt, o cepa, sare, unt, optional, piper si alune; pentru ornat: felii de portocala si lamiie
Mod de preparare
Timp de preparare: 25 min
Pieptul de pasare fiert si taiat cubulete impreuna cu legumele date in 2/3 clocote se prajesc putin in unt. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu pastele fierte, maioneza, ceapa taiata pestisori, sarea, piperul, alunele si se orneaza cu portocale si lamiie.
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele