Varza dulce cu friganele, 1 buc. varza, Citeva bucatele de unt, Citeva linguri pesmet, Sare; friganele : 5-6 felii de piine alba, 3 linguri brinza telemea rasa, 1-2 linguri faina, 1 pahar lapte, 2 oua, Ulei, Mancaruri cu varza, Mancaruri, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Varza dulce cu friganele
Vizualizari: 322







Ingrediente
Grad dificultate: redusa
1 buc. varza, citeva bucatele de unt, citeva linguri pesmet, sare; friganele : 5-6 felii de piine alba, 3 linguri brinza telemea rasa, 1-2 linguri faina, 1 pahar lapte, 2 oua, ulei
Mod de preparare
Timp de preparare: 50 min
Se taie varza in sferturi, se fierbe pe jumatate in apa sarata, se scurge, se taie firisoare subtiri si se pune intr-o forma rezistenta la foc. Se acopera varza cu pesmet si cu bucatele de unt.
Servire
Varza se serveste cu friganele de piine acoperite cu telemea rasa.
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele