Tocana de mistret tanar, 1, 5 kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe de vin, 60 g unt, Faina, Sare, Piper, Mancaruri cu vanat, Mancaruri, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Tocana de mistret tanar
Vizualizari: 9893







Ingrediente
Grad dificultate: medie
1, 5 kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe de vin, 60 g unt, faina, sare, piper
Mod de preparare
Timp de preparare: 1 ora, 40 min
Carnea taiata in bucati se trage in cratita mare cu jumatate din unt, pana cand este frumos rumenita. Cu restul de unt se trag cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge cu 2 pahare mari de apa. Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite.
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (1)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
laurafilip
07.12.2011
un felul doi foarte bun pt sarbatori
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele