Peste pe legume, Peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, Doua cepe, Condimente, Mancaruri cu peste, Mancaruri, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Peste pe legume
Vizualizari: 13393







Ingrediente
Grad dificultate: medie
peste fara oase (se gaseste in comert ambalat in cutii de cate 6 bucati - de preferat merlucius), 3 rosii, 2 ardei grasi, doua cepe, condimente
Mod de preparare
Timp de preparare: 1 ora, 30 min
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.
Servire
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele