Chiftelute din orez si spanac (banatene), Orez(5450), Spanac, Ulei, 1 ceapa verde, Patrunjel verde , Nucsoara, Oua(3), Sare dupa gust, Pesmet, Cascaval(100g), Mancaruri cu orez, Mancaruri, Bucatarie, Retete culinare, Gastronomie,
Parteneri:
Evolutia EUR & USD | Piata de Imobiliare | Retete de post |
Chiftelute din orez si spanac (banatene)
Vizualizari: 378







Ingrediente
Grad dificultate: redusa
orez(5450), spanac, ulei, 1 ceapa verde, patrunjel verde , nucsoara, oua(3), sare dupa gust, pesmet, cascaval(100g)
Mod de preparare
Timp de preparare: 1 ora
Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un castron impreuna cu spanacul si orezul. Se adauga patrunjelul, nucsoara, ouale si se asezoneaza. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza forme rotunde care se lasa la racit 20 min. Dupa aceea, se introduce in fiecare sfera cate o bucata de cascaval si se aplatizeaza, daindu-li-se forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se lasa la rece inca 20 min. Se prajesc chiftelele in uleiul ramas de la calirea cepei , timp de 3- min. Pe fiecare parte.
Recomanda aceasta reteta
Adauga reteta ca favorita:
Informatii utile
Comentarii (0)
Daca ti-a placut reteta, noteaz-o:
Pentru a putea comenta, trebuie sa va logati sau sa va inregistrati!

Arata emoticoanele